HELP UKRAINE!

This handout picture released by the State Emergency Service of Ukraine, shows firefighters extinguishing a fire in the Kharkiv regional police department building, which is said was hit by recent shelling, in Kharkiv on March 2, 2022. Photo by UKRAINE EMERGENCY MINISTRY PRESS SERVICE / AFP)

Vuonna 1989 Berliinin muuri murtui 30 vuoden odotuksen jälkeen.  Neil Young kirjoitti tapahtuman kunniaksi laulun Rockin’ In The Free World  jota soitettiin paljon radiossakin aikanaan.  Kuka kirjoittaisi klassisen biisin siitä mitä nyt tapahtuu?  Vähän vaikea tehtävä, koska Berliinin murtuminen oli iloinen ja hieno tapahtuma, mutta se mitä nyt tapahtuu Ukrainassa on aivan hirveää.  Siiviliuhreja tulee satoja päivittäin ja tahti tuntuu vain kiihtyvän. Ukrainassa on yli 40 miljoonaa ihmistä!  He eivät halua liittyä Venäjään. He ovat olleet yli 30 vuotta itsenäisiä. Tällaisten tapahtumien  ei pitäisi olla mahdollista enää 2020-luvulla, mutta niinpä vaan ovat.

En yleensä kirjoita hyväntekeväisyyskonserteista, mutta nyt on pakko poiketa linjasta. Ukrainan asia kun on koko Euroopan asia vai sanoisinko jopa koko vapaan maailman asia, koska vastakkain ovat autoritaarinen hallinto ja demokratia. Kysymys on siitä kumpi on vahvempi.

Suomessa järjestetään Ukrainan tukikonsertti:

https://yle.fi/aihe/a/20-10002327

Jos haluaa auttaa niin täältä löytyy asiaan liittyviä linkkejä:

https://linktr.ee/apuaukrainaan

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s