UKRAINA-tukikonsertit Suomessa!

Kuluvalla viikolla (7.- 13.3.22)  ja seuraavalla viikollakin Suomessa järjestetään useita Ukraina-tukikonsertteja eli Suomessa on reagoitu voimakkaasti siihen mitä itänaapurimme paraikaa tekee Ukrainassa. En ole vielä havainnut samanlaista reaktiota suuressa angloamerikkalaisessa rockmaailmassa mikä on sääli ja vähän yllättävääkin. No, ehkä he sitten tulevat perässä ja toivottavasti tulevat, sillä kyseessä on äärimmäisen tärkeä asia. Ei kyse ole pelkästään Ukrainasta, vaan tässä taistellaan myös siitä saavatko pienet maat ylipäätään olla demokraattisia ja itsenäisiä.  Eikä Ukraina ole edes pieni maa, sillä siellä on yli 40 miljoonaa kansalaista!

Laitan tähän linkit vain pariin kiinnostavimpaan vaihtoehtokonserttiin. Lisäksi viikonloppuna YLE lähettää oman konserttinsa, mutta jostain minulle tuntemattomasta syystä sen konsertin esiintyjäkaartia ei ole vielä paljastettu.

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s