KESÄFESTIVAALIT SUOMESSA 2022 !

Korona pilasi kesäfestivaalit vuosina 2020 ja 2021, mutta nyt alkaa näyttää siltä että kesästä 2022 tulee Suomessa kaikkien aikojen festivaalikesä. Tapahtumia järjestetään enemmän kuin koskaan aikaisemmin, tosin ihmiset ovat edelleen varovaisia eli jättävät lippujen ostamisen viime hetkeen ja siksi toisaalta jo nyt osa uusista tapahtumista on jouduttu perumaan huonon lipunmyynnin vuoksi. Mutta tästä on silti tulossa festivaalien osalta ennätyskesä ja uskon että tapahtumajärjestäjät saavat aika mukavasti tasapainotettua edellisten kesien laihaa tulosta.   

Jos haluaisi viettää koko kesän vain festivaalilta toiselle siirtyen niin eipä tämän hetkisen aikataulutuksen mukaan siinä jäisi oikeastaan ollenkaan välipäiviä eli voisi juhlia 90 päivää putkeen! Tämä tietysti edellyttäisi paksua lompakkoa, vapautta arkitöistä ja ennen kaikkea hyväkuntoista maksaa! No leikki sikseen. Alla olevien linkien avulla näette, miten tapahtumia järjestetään läpi kesän:

https://www.visit-plus.com/fi/node/6525

https://www.lippu.fi/events/festivaalit-160/rock-pop-festivaali-1923/?

https://www.tiketti.fi/festarit

https://festival.ticketmaster.fi/

Koska järjestäjiä ja lipunmyyntiorganisaatioita on monia ja jokainen tietysti mainostaa vain omia tuotteitaan niin en löytänyt mistään sellaista kokonaislistausta jossa olisi kirjattu yhteen luetteloon kaikki kesän 2022 tapahtumat Suomessa, mutta jossain kirjoitettiin että erilaisia festivaaleja olisi tänä kesänä peräti 300 kappaletta eli jos tuo luku pitää paikkansa niin sehän tarkoittaisi että kesällä olisi joka päivä vähintään kolme festivaalia käynnissä samanaikaisesti eri puolilla Suomea!  Voi olla että peruutusten vuoksi luku tästä olennaisesti putoaa, mutta joka tapauksessa tänä kesänä Koronan kurittamat nuoret ja vähän varttuneemmatkin rockin harrastajat pääsevät kyllä toden teolla tyydyttämään kolmen vuoden tauon jälkeen live-tapahtumiin kohdistunutta “nälkäänsä”… ellei Korona sitten taas yllätä! ….vitsi, vitsi…ei tarvitse stressata eikä jättää lippujen hankintaa viimeiseen päivään!

Harri Huhtanen 2022    

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s