CLANNAD Helsingin Kulttuuritalolla 24.4.2022 -osa 1

Moya Brennan Helsingin Kulttuuritalolla 24.4.2022.

Vuonna 1970 perustettu irlantilaisyhtye Clannad on viimeinkin päässyt jäähyväiskiertueelleen, jonka oli määrä alkaa jo vuonna 2020.  Alunperin Helsingin keikan piti tapahtua huhtikuussa 2020 ja liput alkuperäiseen konserttiin tulivat myyntiin loppuvuonna 2019. Korona -rajoitukset siirsivät kuitenkin keikkaa peräti kahdella vuodella ja nyt tämä kolmas yritys (24.4.22) siis lopultakin toden sanoi!

Clannadin jäähyväiskiertue alkoi Korona-viivytysten jälkeen 29.lokakuuta 2021 Oxfordissa.  Ennen Helsinkiä bändi oli ehtinyt tehdä jo 9 keikkaa Iso Britanniassa, 7 keikkaa Hollannissa, 2 keikkaa Saksassa sekä 1 keikan sekä Belgiassa että Tanskassa. Helsingin jälkeen bändillä on vielä tulossa yli 40 keikkaa Euroopassa ja USA:ssa. Näillä näkymin Clannadin kiertue päättyy Dublinissa 3.joulukuuta 2022.

 Text and Photo:Harri Huhtanen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s