Jeff Beck konsertoi Suomessa kesäkuussa 2022 ! -osa 2

Onko legendaarinen Johnny Depp mukana Jeff Beckin keikalla Suomessa? Se jää nähtäväksi!

Jeff Beck konsertoi siis 19.6.22 Helsingin Kaisaniemessä ja seuraavana päivänä Tampere -talon Isossa salissa.  Kun laitoin tämän “pikku-uutisen” Winterludeen en voinut kuvitellakaan miten valtavan kiinnostuksen tämä keikka on Suomessa herättänyt. Uutinen on luettu nyt Winterludessa jo satoja kertoja! Lisäksi sain mielenkiintoisen kysymyksen: mikä on Beckin bändi näillä kesäkeikoilla?  Se oli erittäin hyvä kysymys, sillä kummankaan konsertin järjestäjät eivät ilmoita nettisivuillaan Beckin bändin kokoonpanoa mikä on minustakin aika outoa.   Tutkin asiaa ja koska Beck on konsertoinut jo Englannissa niin sieltä löytyi artikkeleita, joissa mainittiin bändin nykyinen kokoonpano. En kuitenkaan löytänyt yhtään artikkelia tai sivustoa, joissa olisi vahvistettu että kokoonpano on sama myös Skandinavian ja Manner-Euroopan koserteissa ja siksi en listaa tähän Englannin kokoonpanoa.  Sen sijaan voin kertoa tässä jonkin verran Beckin setistä. Vaikka Beck on tehnyt lukuisia levyjä, joiden sävellyksistä suurin osa on hänen omiaan niin yllättävää kyllä tällä vuoden 2022 kiertueella Beck  soittaa enimmäkseen cover-kappaleita. Niitä on yleensä 12-14 ja Beckin omia kappaleita kuullaan vain 4-6. Olen pahoillani jos olen nyt spoilannut jonkun suuret konserttiodotukset, mutta varautukaa siis siihen että tulette konserteissa kuulemaan aika vähän Beckin omia kappaleita.     

Kiitos Kaj Kangakselle mielenkiintoisesta kysymyksestä!  

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s