DEEP PURPLEN KORONAVUODET! -osa 2

Nyt alkaa olla hyvin varmaa, että vanha kunnon Deep Purple nähdään 4 vuoden tauon jälkeen jälleen Suomessa. Tampereen keikan päivämäärä on edelleen 28.heinäkuuta 2022, mutta paikka on vaihtunut. Uusi keikkapaikka sijaitsee Hakametsän Jäähallin parkkipaikka-alueella. Purplen lisäksi konsertissa esiintyvät Uriah Heep,  saksalainen Accept, Nestor-yhtye  ja Andy McCoy bändeineen.Lippuja tapahtumaan myy Lippupiste. Deep Purple, Accept ja Uriah Heep konsertoivat myös Pietarsaari Open Air -tapahtumassa 29.7. sekä Keravan Rock in the City -festareilla 30.7. Lisätietoja aiheesta täällä:

Harri Huhtanen 2022     

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s