Rolling Stones: A Bigger Bang – Live On Copacabana Beach (2006)

Helmikuussa 2006 yli miljoona ihmistä kerääntyi Copacabanan kuuluisalle hiekkarannalle kuuntelemaan Rolling Stonesia!

Tänään (29.7.22) klo 22 TV2 tarjoaa harvinaista herkkua rockin ystäville lähettämällä Rolling Stonesien helmikuussa 2006 taltioidun konserttivideon bändin Rio de Janeiron megakonsertista jossa yleisöä oli yli miljoona! Ilmeisesti lähetysajankohta liittyy siihen, että ylihuomenna rollareiden on määrä konsertoida Tukholmassa. Alun perin tämä Brasilian keikka julkaistiin DVD:llä vuonna 2007, mutta viime vuonna siitä julkaistiin restauroitu versio, jossa on enemmän kappaleita kuin alkuperäisessä julkaisussa. Ymmärtääkseni tänään lähetettävä taltiointi perustuu tähän uuteen videoon. Uutta julkaisua myydään Suomessakin seuraavissa formaateissa: DVD+2CD, BD+2CD, 2DVD+2CD Deluxe ja 3LP. Tarkempia tietoja tästä historiallisesta keikasta täällä:

https://www.rockandbluesmuse.com/2021/07/08/concert-film-review-the-rolling-stones-a-bigger-bang-live-on-copacabana-beach

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s