HASSISEN KONE LIVENÄ 2022 ! -osa 9

Ratina 30.7.2022!  -osa 1

Ismo Alanko oli selvästi innoissaan uransa suurimmasta keikasta!

Palasin juuri Tampereelta, jossa eilen todistin Hassisen Koneen kaikkien aikojen suurinta keikkaa! Jopa Ratinan takakaarteen yläkatsomot olivat lähes täynnä. Tarkkaa yleisömäärää ei ilmoitettu, mutta hyvin lähellä oltiin Ratinan maksimikapasiteettia, joka on 30 000! Jo tänään (31.7.22) Helsingin Sanomat ja Aamulehti julkaisivat digiversioina ylistävät, pitkät artikkelit tästä ikimuistoisesta keikasta. Huomenna todennäköisesti nuo artikkelit ovat luettavissa myös hesarin ja Aamulehden paperilehdestä. Myös Youtubeen oli jo yöllä ilmestynyt ilahduttavan monta keikalta taltioitua videota.

Joensuun Kerubista alkanut  Hassisen Koneen uusi tuleminen todennäköisesti sai eilen päätöksensä, ainakaan isommassa mittakaavassa bändi ei enää tässä maassa voi esiintyä ja toisaalta ulkomaille ei ole asiaa, koska Hassisen Koneen kappaleet toimivat vain suomenkielellä. Ismohan jossain vaiheessa yritti kääntää parhaita kappaleitaan englanniksi, mutta ne julkaisut eivät ottaneet tulta alleen.

Henkilökohtaisesti yleensä pidän pienistä klubi- tai teatterikonserteista enemmän kuin stadion-konserteista. On selvää, että kaikille artisteille stadion ei ole oikea paikka esiintyä. Ismo Alanko ja Hassisen Kone sen sijaan toimivat hyvin myös stadion-mittakaavassa.  Ismo on sen verran karismaattinen ja intensiivinen esiintyjä ja Hassisen Koneen musiikki niin rokkia, että se toimii hyvin myös isommissa puitteissa.   Se nyt ainakin tuli todistettua Ratinassa 30.7.22! 

(jatkuu…)

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s