STEVE HACKETT jälleen keikalla Suomessa! – osa 9

Steve Hackett on ahkera keikkailija. Kun edellinen kiertue on saatu päätökseen alkaa aina uusi. Ja hän keikkailee ympäri maailmaa ja pitää 1970-luvun Genesiksen lippua korkealla. Viime vuosina hänen setistään suurempi osa on ollut Genesiksen klassisia kappaleita kuin hänen omiaan, vaikka Steve on tehnyt kymmeniä soololevyjäkin. Marraskuussa 2021 hän esiintyi bändeineen Helsingin Kulttuuritalolla Genesiksen vuoden 1977 Seconds Out -albumin merkeissä ja tuo maailmankiertue päättyi elokuussa 2022 viimeiseen konserttiin Pacevillessä Maltalla. Nyt elokuun lopussa Steve on esiintynyt Djaben kanssa Itä-Euroopassa . Jo syyskuun 9. Steve ryhmineen aloittaa Iso Britanniasta laajan kiertueen täysin uudella ohjelmistolla. Uuden kiertueen nimi on Foxtrot at Fifty + Hackett Highlights. Syys-lokakuun 2022 Steve keikkailee UK:ssa ja marraskuussa Italiassa. Marraskuun lopussa Steve ryhmineen siirtyy Kanadaan jonne on sovittu viisi keikkaa ja tämän jälkeen joulukuussa Steve konsertoi USA:ssa neljästi. Huhtikuussa 2023 alkaa laajempi Euroopan kiertue. Stevelle on sovittu Eurooppaan jo 22 keikkaa ja tällä hetkellä kiertueen viimeinen keikka näyttäisi toteutuvan 20.toukokuuta 2023 ja paikkana on jälleen Helsingin Kulttuuritalo! Liput tuohon konserttiin ovat jo myynnissä!

Lisätietoja täältä:

https://www.hackettsongs.com/tour.html

https://www.lippu.fi/event/steve-hackett-genesis-revisited-helsingin-kulttuuritalo-15690879/

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s