STEVE HACKETT : Genesis Revisited Live, Seconds Out & More Rock (2022)

Niille jotka eivät jostain syystä päässeet Helsingin Kulttuuritalolle tai Tampereen Tullikamarille marraskuussa 2021 todistamaan upeaa Steve Hackettin ja bändin keikkaa on tarjolla nyt tämä uusi julkaisu, jossa on samansisältöinen konsertti joka kuultiin Helsingissä. 2CD + Blu-Ray  tai 2DVD versiot ilmestyvät jo 2.syyskuuta 2022 ja ne tulevat myyntiin ainakin Levykauppa Äx:ssä. Vinyylin ystävien pitää odottaa pidempään sillä 4LP+2CD -formaatti ilmestyy vasta 25.marraskuuta 2022.

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s