The Cure Helsingin Jäähallissa 8.lokakuuta 2022 -osa 1

The Curen loppuvuoden 2022 Euroopan kiertue käsittää 44 keikkaa 19 eri maassa!

Tällä kertaa Yliherra Korona näyttäisi lopultakin antavan bändin soittaa ja yleisön tulla paikalle! Legendaarinen The Cure tulee Suomen Helsinkiin jo kuukauden päästä eli lauantaina 8.lokakuuta 2022 . Permannolla on onneksi vain seisomapaikkoja ja niitä oli vielä jäljellä eli ostin liput vasta nyt. Olen nähnyt TV:stä useamman Curen konsertin, mutta onhan se aina eri juttu olla itse paikan päällä, varsinkin jos pääsee lähelle bändiä ja nyt kun Jäähallissa ei ole laitettu permannolle penkkirivejä  on mahdollista päästä hyvinkin eteen kunhan tulee ajoissa paikalle.

Jos joku nyt tämän kirjoituksen perusteella innostui jälkijättöisesti tulevasta keikasta niin lippuja saa täältä:

Harri Huhtanen 2022  

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s