Rough and Rowdy Ways, World Wide Tour 2021-2024 -osa 12

Dylanin  kolmivuotinen RARW -maailmankiertue käynnistyi Amerikassa marraskuussa 2021. Ensimmäisen Euroopan kiertueen kesän 2019 jälkeen Dylan aloitti joitain päiviä sitten (25.9.22) Oslosta. Sen jälkeen hän esiintyi Tukholmassa ja  tänään (29.9.22) on vuorossa Göteborg. Suomeen  Dylan ei tällä osakiertueella tule, mutta ehkäpä sitten taas vuonna 2023? Aikaisemmin uumoilin että Euroopan kiertue päättyisi lokakuun lopussa Skotlantiin, mutta nyt on sovittu neljästä lisäkeikasta ja tällä hetkellä kiertueen päättymisajankohta on 7.11.22 Dublinissa . Dylan-intoilijoiden harmiksi alkaa näyttää siltä, että nimensä mukaisesti tämä kolmivuotinen kiertue keskittyy RARW-albumin (2020) laulujen esittelyyn, sillä setin 17 kappaleesta lähes pääsääntöisesti 9 on peräisin RARW-albumilta. Loput 8 kappaletta vaihtelevat myös hyvin vähän ja edustavat pääasiallisesti Dylanin 1960-luvun tuotantoa. Euroopan kiertueesta on takana vasta kaksi konserttia, mutta sekä Oslon että Tukholman settilistat olivat lähes identtisiä Amerikan kesäkonserttien settilistojen kanssa.    

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s