Winterluden käyttö puhelimella

Tietokoneella Winterludea käyttävät näkevät vasemmalla sarakkeen josta löytyy Winterluden haku-kenttä sekä sen alla kaikki Winterluden eri kategoriat ja niiden alla vielä osion ”uusimmat artikkelit”, jossa on yleensä 4-5 kuukauden ajalta uusimpia artikkeleitani. Puhelimessä tämä sarake ei näy, joten vanhojen artikkeleiden hakeminen on vaikeaa. Tämän ongelman ratkaisu on seuraava: jos olet kiinnostunut vaikkapa Beatleseista, niin kirjoita Googlen hakuruutuun ”Winterlude Beatles”, niin Google ohjaa sinut suoraan Beatles-kategorian artikkeleihin. Eli puhelimella haku toimii niin, että kirjoitetaan Winterlude + otsikko jota haet. Tätä kirjoittaessa Winterludessa on lähes 1500 artikkelia ja kaikki ne ovat edcelleen ilmaiseksi luettavissa kunhan ne vaan osaa etsiä.

Those who use Winterlude on a computer will see a column on the left where you can find Winterlude’s search field and below it all Winterlude’s different categories and below them the section ”latest articles”, which usually contains my latest articles from 4-5 months ago. This column is not visible on the phone, so it is difficult to search for old articles. The solution to this problem is as follows: if you are interested in, say, the Beatles, type ”Winterlude Beatles” into the Google search box, and Google will direct you directly to articles in the Beatles category. That is, the search on the phone works by typing Winterlude + the title you are searching for. At the time of writing this, Winterlude has almost 1500 articles and all of them are still free to read as long as you know how to search for them.

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s