Progfeast 2.11.2022 Kulttuuritalolla! -osa 6

Soft Machine -osa 3

Soft Machine esittää Kulttuuritalossa 2.11.22 kappaleensa The Man Who Waved At Trains.

Kitaristi John Etheridge osoittautui myös mainioksi juontajaksi, sillä muutamien kappaleiden välissä hän hauskuutti yleisöä pienillä vitseillä. Pääasia ei kuitenkaan päässyt unohtumaan eli bändi soitti intensiivisesti ja erityisen hienosti yhteen ja kappaleet olivat enimmäkseen instrumentaaliesityksiä ja pitkiä sellaisia. Esitysaikaa Sof Machinelle oli varattu vain tunti. Siinä ajassa he ehtivät soittaa seuraavat kappaleet:

01 Hidden Details / 02 The Man Who Waved at Trains / 03 Fell to Earth / 04 The Tale of Taliesin / 05 Heart Off Guard / 06 Gesolreut / 07 Kings and Queens / 08 Drum Solo / 09 Hazard Profile Part One10 Joy of a Toy

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s