PETER GABRIEL: i/o Tour 2023  – osa 1

Peter Gabriel livenä Krakowassa 18.5.2023!

Torstaina 18.5.2023 Puolan Krakowassa yleisö kuuli jotain täysin ainutlaatuista!  Peter Gabrielin ensimmäisessä soolokonsertissa sitten vuoden 2014 kuultiin ilmeisesti valtaosa uuden albumin kappaleista, myös sellaisia, joita hän ei ole vielä näyttänyt videokanavallaan, jossa hän esittelee yhden uuden kappaleen joka kuukausi täydenkuun aikaan.

Panopticom, Four Kinds of Horses, i/o, Playing for Time ja The Court on jo nähty ja kuultu Youtubessa alkuvuoden kuukausi -paljastuksissa, mutta nyt ne kuultiin ensimmäistä kertaa myös livenä. Sitten kuultiin myös seuraavat kokonaan julkaisemattomat uudet kappaleet: Olive Tree, Home, Road to Joy, Live and Let Live sekä yksi Gabrielin edesmenneelle äidille omistettu kappale, jonka nimestä ei vielä ole varmuutta. Uskoakseni nämä viisi kokonaan julkaisematonta kappaletta päätyvät myös  tulevalle i/o -albumille.

Konsertin loput 14 kappaletta on julkaistu Gabrielin aikaisemmilla albumeilla, mutta näissäkin kahdesta kuultiin uudet versiot.

Harri Huhtanen 2023

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s