COITUS INT 50 REVIVAL:  Kåren Turku 25.11.2023 -osa 2

Melkein koko keikan ajan Alatalo ja Penninkilampi istuivat ”baarituoleillaan”, mutta Encore-osuudessa he intoutuivat rokkaamaan seisaaltaan. Ja hyvinhän sekin sitten sujui!

Mikko Alatalo ja Pena Penninkilampi tarvitsivat luonnollisesti tuekseen bändin joka tässä tapauksessa oli Hauli Bros joka koostuu seuraavista muusikoista: Juri Lindeman (laulu), Kalle Alatalo (kitarat ja laulu), Ari Pulkkinen (basso ja laulu) sekä Harri Vainionpää (rummut). Turun päätöskeikalla mukana olivat lisäksi Tero Kaario (kosketinsoittimet) sekä Jammi Humalamäki (urut ja haitari).  

Kårenin keikalla ei ollut tuoleja ja jos halusi eteen oli syytä tulla ajoissa. Vähitellen iso sali alkoi täyttyä ja odotetusti yleisön keski-ikä taisi olla 50 ikävuoden paremmalla puolella, tosin jonkin verran nuoriakin paikalla näkyi.

Alatalo on mainio showmies, joka nuorempana työskenteli pitkään myös TV-juontajana rockohjelmissa. Tämä Alatalon tarinankertojan taito toi konserttiin mukavaa rentoa tunnelmaa. Melkein jokaisen kappaleen välillä hän kertoi jonkin kappaleen syntyyn vaikuttaneen tarinan. Juice oli tarinoissa usein mukana.

Laulajana ja soittajana 72 -vuotias Alatalo oli  yllättävän hyvässä kunnossa. Hän pystyi edelleen laulamaan myös korkeammat sävelet. Yleensähän iän mukana laulajien ääni madaltuu ja korkeita nuotteja on vaikea enää tavoittaa yli 70-vuoden iässä.      

Penninkilampi ei laulajana ollut yhtä hyvä kuin Alatalo, mutta toki oli tärkeää että alkuperäisestä kokoonpanosta oli edes kaksi esiintyjää mukana. Siinä vaiheessa kun alkuperäisiä esiintyjiä on vain yksi ollaan jo turhan lähellä tilannetta jossa ryhmää oikeastaan pitäisi kutsua tribuuttibändiksi.

Text & Photo: Harri Huhtanen 2023

Jätä kommentti