REDHILL RECORDS, HELSINKI

inside07 REDHILL RECORDS, HELSINKI

http://www.redhillrecords.fi/

redhillrecords@hotmail.com

Albertinkatu 5
00150 Helsinki
Puh. 0400 415 242
Avoinna: Ti-Pe 12-18, La 12-16

Tarkastuspäivämäärä   Ti 1.7. 2014

 Pienen pieni Redhill Records sijaitsee Etelä -Helsingissä, Punavuoren perukoilla, lähellä viiskulmaa. Kampista sinne kävelee kuitenkin kauniina kesäpäivänä aika nopeasti.  Liiketila on kohtalaisen pieni, ehkä tuollaiset 12-15 neliömetriä. Levyjä on yli 1000, mutta valitettavasti niistä vain pieni osa on rocklevyjä. Onneksi kuitenkin haaviini osuu muutama erittäin mielenkiintoinen löytö, mm. Alan Parsons Projectin kuuluisa Edgar Allan Poe -levy, jonka kuulin nuoruudessani, mutten ole sitä sen jälkeen nähnyt missään ja nyt saan sen siis kohtuuhintaisena, alkuperäisenä vinyylinä kaikkine liitteineen! Hieman yllättävää bonusta tulee second-hand maxi-singleistä, joita liikkeessä on useita laatikollisia lattialla, vähemmän näkyvällä paikalla. Suurin osa 1980-luvun poppia. Hinta on varsin kohtuullinen eli vain 1e/ kpl. Koska maxisingleissä bassotoisto on aivan omaa luokkaansa eli parempi kuin perusvinyylillä ja sanoisin että jopa parempi kuin CD:llä innostun ostamaan näitä maxeja ison kasan!  Myyjä on nuori, korkeintaan 30-vuotias kaveri.  Hän on sangen ystävällinen, antaa alennusta ja kirjoittaa käsin vanhanaikaisen kuitin. Vaikka liikkeen rockvinyylivalikoimat olivat aika vaatimattomat jäi  käynnistä minulle ihan hyvä mieli. Kotona APR levy soi ahkerasti ja pitkään ja on juuri niin hyvä kuin muistinkin!

 

Pisteytys:

  1. Tuotevalikoima 0.5 (max 2)
  2. Tuotteiden hinta‑laatusuhde 1 (max 2)
  3. Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0.5 (max 1)
  4. Henkilökunnan palveluasenne 0.75 (max 1)

 

Kokonaispisteet: 2.75 / 6.       

Sanallinen arvio: parannettavaa löytyy

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s