Kaikki maailman vinyyliliikkeet!

vinylrecordshopSamalla kun vinyylilevyjen suosio vuosi vuodelta jälleen kasvaa 1990-luvun pahan notkahduksen jälkeen ovat harrastajat aktivoituneet myös kirjaamaan tietoja siitä mistä kivijalkaliikkeistä vinyylilevyjä voi ostaa. Netti on kyllä uskomaton tiedonlähde! Tästä vinylhubista löytyy myös levykappojen sijainnit Afrikassa!  Nyt täytyy vain toivoa että ne tahot, jotka tämän kartaston loivat jaksavat ylläpitää sitä, koska tilannehan muuttuu koko ajan. Jos siis olette lähdössä matkoille ja pohditte missä kohdemaassanne voisi käydä etsimässä mielenkiintoisia vinyylilevyjä, niin alla olevan linkin avulla löydätte karttaohjelman jonka avulla voitte zoomata  liikkeiden tarkat sijainnit!

https://www.vinylhub.com/

Harri Huhtanen 2018

Advertisement

3 kommenttia artikkeliin ”Kaikki maailman vinyyliliikkeet!

  1. Kiitos kommentista. Varmaan siellä on muitakin päivittämättömiä kohtia Suomen osalta. Palvelun kehittäjät eivät ole suomalaisia, joten on ymmärrettävää että kun olemme täällä syrjässä, niin Suomen osalta tiedot eivät varmaan ole kaikilta osin ajan tasalla. Tarkoitus olikin oikeiastaan suositella tätä niille, jotka matkaavat ulkomaille, koska olen matkoillani esim. Saksassa usein huomannut että paikan päällä vinyylikauppojen löytäminen ei ole mikään helppo rasti. Mainostamastani palvelusta pystyy kuitenkin aika hyvin tarkistamaan onko liikkeellä vielä toimintaa vai ei, koska jos menee kyseisen liikkeen linkkiosioon pääsee siitä liikkeen nettisivulle tai nykyisin pitäisi sanoa Facebook- sivulle ja sieltä pystyy nopeasti tarkastamaan onko liikkeellä vielä toimintaa vai ei.

   Tykkää

   1. Vielä vähän listietoa aiheesta. Vinyylihubia ylläpitää siis Discogs -niminen yritys ja siitä Wikipedia kertoo tämän: Discogsin palvelimet, jotka ovat discogs.com-domainin alla, ovat Zink Media, Inc. yrityksen omistamia ja sijaitsevat Portlandissa Oregonin osavaltiossa Yhdysvalloissa.
    ”Discogs on yksi Internetin suurimmasta elektronisen musiikin tietokannoista ja sen arvellaan olevan suurin vinyylijulkaisuja sisältävä tietokanta. Tietokannassa on yli 8 900 000 julkaisua kaikissa tyylilajeissa ja formaateissa. Se sisältää myös listauksen yli 5 000 000:sta artistista ja 1 000 000:sta levy-yhtiöstä ja/tai levymerkistä. Sivulla käy päivittäin noin 480 000 kävijää ja siellä ostetaan ja myydään vuosittain yli 6 000 000 julkaisua

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s