CD-myynti hiipuu…?

cdsYhdysvalloissa myytiin vuonna 2017 CD:eitä kaikkiaan 89 miljoonaa kappaletta, mikä oli peräti 90% vähemmän kuin vuonna 2001, jolloin CD:eitä meni kaupaksi 800 miljoonaa kappaletta. Yhdysvalloissa merkittävän osan cd-myynnistä muodostavat paikalliset vähittäiskauppajätit Best Buy ja Target. Nyt Consequence of Sound raportoi formaatin tuottamiin rahavirtoihin tyytymättömän Best Buyn lopettavan cd-levyjen kauppaamisen kokonaan tämän vuoden aikana ja Target puuhailee levy-yhtiöiden kanssa diiliä, jossa yhtiöt joutuisivat lunastamaan kaupaksi käymättömät levyt takaisin itselleen. Best Buyn cd-myynnin lopetuspäätös astuu voimaan 1.6.2018  ja syy sille löytyy fyysisen levykaupan tuotoista, jotka ovat vain noin 40 miljoonaa dollaria vuodessa. Vinyylien myyntiä aiotaan kuitenkin jatkaa.

20180204hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s