Roger Waters, Helsinki 21.8.2018 – osa 1

img_20180821_203757.jpg

Palasin Helsingistä! Konsertti oli upea, toistaiseksi Watersin paras Suomen konsertti. Myös edelliset konsertit vuosina 2002 ja 20011 (kaksi konserttia) olivat hyviä, mutta kyllä tiistainen ”tykitys” päihitti ne. Uusi bändi on hieno, uudet taustalaulajat ovat fantastisia!  Visuaalisesti ja musiikillisesti konsertti oli täyden kympin suoritus! Myös setti oli hieno läpileikkaus Watersin tunnetuimmasta tuotannosta.  Waters oli fokuksessa ja tunteella mukana koko ajan. Kontakti yleisöön oli parempi kuin aikaisemmilla keikoilla. Hartwall Areena oli ihan täynnä. Vaikeuksien jälkeen olin lopulta saanut kaverini avulla ykkösrivin paikan. Niinpä käytin tilaisuutta hyväkseni ja otin noin 150 valokuvaa, joista karsinnan jälkeen minulla on nyt 120 kuvaa, jotka ehkä ovat julkaisukelpoisia. Tämä keikka oli minulle kyllä vuoden musiikillinen kohokohta: musiikin ja visuaalisuuden täydellinen liitto ja kaiken kruunasi sydämellinen ja aikaisempaa avoimempi Waters, joka konsertin lopussa siirsi kätensä rinnalleen, sydämen kohdalle, oli hetken hiljaa ja sanoi sitten jotain tähän tapaan: ”This means a lot to me, really” . Hän oli otettu siitä, miten voimakkaasti yleisö oli mukana.

text and photo            Harri Huhtanen 2018

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s