Roger Waters, Helsinki 21.8.2018 – osa 3

 

cof
cof

Pink Floydin 1973 julkaisema The Dark Side Of The Moon (1973) on yksi kaikkien aikojen hienoimpia rocklevyjä. Vaikka koko bändi vaikutti siihen että levystä tuli täydellinen, ajaton klassikko, ei sovi unohtaa että albumin teema ja valtaosa sanoituksista on Watersin kynästä lähtöisin. Siinä mielessä on täysin sopivaa ja jopa toivottavaa että Waters esittää myös TDSOTM:n kappaleita keikoillaan. Ja Helsingissä niitä kuultiinkin paljon!  Albumin kymmenestä kappaleesta Waters ja bändi esittivät peräti kahdeksan eli melkein koko albumi esitettiin konsertissa! Ja upealta nämä klassikot totisesti kuulostivat!  Erityinen kiitos pitää nyt antaa uusille taustalaulajille Jess Wolfelle ja Holly Laessigille, joiden laulu oli aivan taivaallista! Siitä jäi sellainen tunne, että tätä pitäisi kuulla lisää. Konsertin jälkeenkin päässäni soivat majesteettiset ja ajattomat Speak To Me, Breathe,  Time, The Great Gig In The Sky, Money, Us And Them, Brain Damage ja Eclipse! Uskomattoman hienoa musiikkia, jonka kruunasivat erittäin hienot taustafilmit!

Lisäinfoa TDSOTM:stä täällä:

https://winterlude.fi/category/pink-floydin-levyt/page/1/

text and photo by      Harri Huhtanen 2018

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s