Bob Dylanin Euroopan kesäkiertue 2019 -osa 2

Dylanin Helsingin 2019  kesäkonsertin liput tulivat tänään (4.12.18) myyntiin klo 10. Myynti alkoi vauhdikkaasti ja on jatkunut vauhdikkaana pitkin päivää. Alla sektorikartta ja perässä selostus mikä on tilanne tällä hetkellä (klo 22).

konserttipohjakartta_fin_web

Parhaat permantokatsomot eli A, B ja C ovat nyt loppuunmyydyt. Kussakin on 18 riviä eli näin olleen katsomot D,E ja F alkavat riviltä 19.  E-katsomo on linjassa B-katsomon kanssa ja on siksi myös haluttu, sekin on nyt käytännössä jo loppuunmyyty. D ja F katsomoissa on edelleen aika hyvin tilaa, mutta vasta riviltä 22 alkaen. Sivukatsomoista parhaat ovat 120, 119, 108 ja 107. Nekin ovat kohta menneet eli sielläkin on enää aika vähän lippuja jäljellä.

Harri Huhtanen 2018

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s