JOHN FOGERTY konsertoi Helsingissä 2.heinäkuuta 2019 !

johnfogerty2019

Kuka muistaa vielä yhtyettä nimeltä Creedence Clearwater Revival, tuttavallisemmin CCR? No, ainakin kaikki ne jotka kuuntelivat rokkia 1970-luvun alkupuolella, sillä siihen aikaan bändi oli huippusuosittu myös Suomessa. Bändiä johti kaveri nimeltä John Fogerty , joka on ollut nyt jo melkein 50 vuotta soolouralla. Sinänsä hassua: hänen 50 vuotisen soolouransa saavutukset jäävät edelleen CCR:n suosituimpien biisien varjoon, vaikka bändi oli kasassa vain 5 vuotta (1967-72).  Yleisö haluaa ja saa edelleen kuulla CCR biisejä Fogertyn keikoilla. Fogerty on aina ollut hyvin suosittu Suomessa, koska CCR oli aikanaan niin suosittu Suomessa. Niinpä vaikka Fogertyn suurimman maineen päivät ovat jo takanapäin, voi hän edelleen tulla Suomeen ja esiintyä Hartwall Areenassa, koska kuulijoita kyllä edelleen riittää. Ja nyt se siis taas tapahtuu. Fogerty tekee lyhyen Euroopan kiertueen kesällä 2019 ja suurin osa konserteista on Skandinaviassa ja yksi niistä osuu Helsinkiin! Alla olevan linkin avulla voitte katsoa kiertueen  tarkemmat päivämäärät:

https://johnfogerty.com/pages/shows

Helsingin keikan liput tulevat myyntiin ensi viikolla ja niitä saa täältä:

https://www.livenation.fi/

Harri Huhtanen 2019

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s