Woodstock 50 vuotta!

woodstock2019

Elokuussa 2019 tulee kuluneeksi peräti 50 vuotta kaikkien aikojen suurimman ja kauneimman festivaalin syntymästä! Tapauksen kunniaksi Woodstockin festivaali tekee paluun. Kuvassa esiintyjälista sellaisena kuin se hetki sitten on julkaistu. Paljon outoja nimiä minulle, mutta toisaalta ilahduttavan monia veteraanejakin näykyy päässeen mukaan: Santana, Robert Plant, John Fogerty, John Sebastian, Melanie, Dead & Company (edesmenneen Grateful Deadin jatkumo), David Crosby, Country Joe McDonald, The Zombies, Canned Heat, Hot Tuna. Todella legendaariset bändit ja artistit kuitenkin loistavat poissaolollaan. Eikö heitä pyydetty vai oliko hintapyyntö liian kova? En tiedä. Tapahtuman alkuun on kuitenkin vielä viisi kuukautta aikaa eli voi olla että ensiintyjälista vielä täydentyy Dylanilla, Rollareilla, The Wholla jne. Tai sitten ei.

Lisätietoja aiheesta:

https://whatupintown.com/x/woodstock-50th-anniversary/

https://www.woodstock.com/

Harri Huhtanen 2019

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s