Woodstock: Back to the Garden—The 50th Anniversary Archive, 2019 – osa 2

Huom. alla on pelkkä kuvakaappaus eli siitä ei pääse itse videoon. Video on katsottavissa alla olevan CBS:n linkin avulla sen ajan kuin CBS antaa sitä katsoa. Otin kuvakaappauksen, koska videoilla on paha taipumus ajan oloon hävitä netistä, jolloin linkit niihin eivät enää toimi.

WoodstocknauhatWoodstockin -masternauhoja säilytetään Warner Brosin Los Angelesin holveissa. Nyt on julkaistu mielenkiintoinen video, jossa esitellään WB:n valtavat äänitearkistot sekä osa noista alkuperäisistä Scotchin masternauhoista. Video on katsottavissa täällä:

https://www.cbsnews.com/video/the-woodstock-tapes-revealed/

Harri Huhtanen 2019

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s