Pink Floyd: The Early Years 1965-1972 – Take 28 (Zabriskie Point, part 2)

pinkfloydzabriskie2PF-boksin neljännen osan CD02 koostuu kokonaan Zabriskie Point (ZP) -sessioiden julkaisemattomista äänitteistä loppuvuodelta 1969. Monet varmaan toivoivat että tämän vuoden 2016 virallisen julkaisun myötä kaikki ZP-sessioiden salat palajastuisivat ja spekulointi siitä mitä silloin äänitettiin loppuisi. Mutta niin ei suinkaan käynyt, vaan päinvastoin sekaannus ja hämmennys vain lisääntyi. PF-boksilla julkaistiin ilman tarkempia selvityksiä 48 minuuttia ZP-sessioiden materiaalia. Nämä kappaleet on boksilla nimetty seuraavasti:

On The Highway /  Auto Scene Versions 2 and 3 /  Aeroplane /  Explosion /  The Riot     Scene / Looking At Map / Love Scene version 1 and 7  /  Take Off /  Take Off Version 2 / Love Scene Version 2 /  Love Scene Take 1 /  Unknown Song Take 1/ Love Scene Take 2  / Crumbling Land Take 1

Mitä tästä voimme päätellä? Ensinnäkin ilmeisesti paljon ZP-materiaalia jäi edelleen julkaisematta. Toiseksi Love Scenestä on äänitetty ilmeisesti ainakin seitsemän eri versiota ja lisäksi erilaisia otoksia (Takes). Auto Scenestä on olemassa vähintään kolme versiota, joista tässä julkaistiin vain kaksi. Take Offista äänitettiin ainakin kaksi eri versiota. Ilmeisesti myös kappaleista Unknown Song ja Crumbling Land on olemassa useampia versioita / otoksia. Ja niin edespäin! Jos joku haluaa tosissaan perehtyä siihen miten vaikea aihe tämä ZP-sessioiden lopullinen sisältö edelleen on, niin alla olevan linkin avulla aiheen parissa voi viettää useita tunteja, sillä Steve Hoffman foorumilla julkaistu viestiketju on todella pitkä!

https://forums.stevehoffman.tv/threads/pink-floyd-making-sense-of-the-zabriskie-point-sessions.647536/       

Harri Huhtanen 2019   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s