HECTOR: Gatorade Center Turku 5.12.2019 ! – osa 2

Kuvassa osa Hectorin hienosti soittaneesta Power bandistä. Huom. legendaarinen kosketinsoittajavelho Esa Kotilainen (https://fi.wikipedia.org/wiki/Esa_Kotilainen) hanurinsa kanssa takarivissä!

img_20191205_230632.jpg

Valitettavasti en muista miten monella Hectorin keikalla olen ollut, koska noista keikoista on niin pitkä aika. Olen nähnyt Hectorin livenä ainakin 1980-luvun alkupuolella, jolloin hän esitti Turun Kårenilla silloin upouuden Eurooppa (1981) albuminsa kappaleita. Se keikka kuulosti hienolta, koska kuultiin niin paljon uunituoreita kappaleita ja lisäksi kyseessä oli pieni, vain noin 300 henkeä vetävä intiimi opiskelijakapakka.   Sen jälkeen olen muistaaksseni ollut kahdesti (?) Hectorin Turun konserttitalon keikoilla, mutta valitettavasti en muista minä vuosina. En myöskään mistään netistä löytänyt kunnollista listausta Hectorin 1980- ja 1990-luvun keikoista, joten en pysty noita päivämääriä muistakaan lähteistä tarkistamaan. Joka tapauksessa siitä on todennäköisesti jo yli 20 vuotta kun olen viimeksi ollut harvakseltaan keikkailevan Hectorin keikalla.  Siksi en ole myöskään koskaan aikaisemmin nähnyt tai kuullut hänen Power bandiään, joka onkin aivan mahtava!  Bändissä on nykyään peräti 11 soittajaa ja ainakin Turussa soundit olivat kohdallaan ja ohjelmisto hiottu viimeisen päälle!  8.5.2019 Winterlude -postituksestani näette Power bandin nykyisen kokoonpanon.

Text and photo by  Harri Huhtanen 2019

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s