HECTORin keikat 2019 – osa 4

hectortampereella2019
Hectorin kiertue päättyy TÄNÄÄN Hartwall Areenalle! Keikat eivät ole myyneet niin hyvin kuin hänen taustajoukkonsa ajattelivat. Kriitikkojen kommentit ovat olleet kuitenkin poikkeuksellisen kiittäviä.  Jotenkin jutuista tulee sellainen kokonaisvaikutelma, että ihmiset eivät vaikuta uskovan että Hector tosissaan aikoo lopettaa. Ehkäpä juuri siksi nämä isommat areenat eivät ole myyneet loppuun. Esimerkiksi tänään Hector soittaa Hartwall Areenalla, jonne lippuja on vielä paljon tarjolla.

Jyväskylän keikka (8.12.19) meni ilmeisesti varsin hyvin, koska alueen valtalehti Keskisuomalainen otsikkoi juttunsa näin:

Hector, 72, on huimassa taiteellisessa iskussa – mutta nähtiinkö hänet sunnuntaina viimeisen kerran Jyväskylässä?

Tampereen Aamulehti (10.12.19) otsikoi keikka-arvionsa näin:

Hectorin Hexit-kiertue nostatti tunteita täpötäydessä Tampere-talossa – Oliko se nyt tosiaan tässä?

Valitettavasti linkeistä ei nyt ole apua, koska molemmat jutut kokonaisuudessaan pääsevät lukemaan vain lehden tilaajat.

Tämän illan konsertin jälkeen Hectoria ei siis enää nähdä keikoilla?  En usko, sen verran hyvässä vedossa hän on juuri nyt. Sen sijaan uskon, että jatkossa hän tekee vain pistekeikkoja, sillä kuten juuri nyt esimerkiksi näissä hallituskysymyksissä on käsitelty kyllästymiseen asti luottamusta, niin jos on jo kerran aikaisemmin ilmoittanut lopettavansa keikkailun (2007) ja sitten jatkaakin, niin tuskin Hectorkaan uskaltaa  tämän toisen lopettamispäätöksen (2019)  jälkeen lähteä uudelle kiertueelle, sillä jos sekin olisi ”viimeinen” niin eihän sitä silloin kukaan enää uskoisi!  Mutta pistekeikat ovat ok ja toivottavasti niitä tulee jo ensi vuonna!

Harri Huhtanen 2019

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s