IKI-POP, Turku

ikipop30  IKI-POP, TURKU
Puh. 0400-527306

http://www.ikipop.fi
joska@ikipop.fi
https://www.facebook.com/Levykauppa-Iki-pop-108136029270956/

Oikeastaan minun pitäisi kirjata IKI-POP viestiketjuun ”toimintansa lopettaneet”, mutta en nyt vielä henno sitä tehdä, koska liikehän toimii edelleen aktiivisesti, ainoa mikä heiltä puuttuu on vakituinen toimitila. IKI-POP toimi vuosikaudet Linnankadulla, vastapäätä Turun uutta kaupunginkirjastoa. Mutta sitten he joutuivat luopumaan tilasta, uusi tila oli kyllä kiikarissa, mutta lopulta siinä taisi käydä niin, että Joskan levyjen myynti siirtyi nettiin.

Niinpä olin iloisesti yllättynyt kun marraskuussa 2019, vuosien tauon jälkeen, IKI-POP oli avannut uuden liikkeen Turun Forum -kortteliin! Tosin intoa hieman laimensi maininta siitä että kyseessä oli vain määräaikainen, POP-UP liiketila. Aluksi he ilmoittivat että liike toimii vain vuoden loppuun, mutta sitten tuli tieto että toiminta jatkuu vielä tammikuussa 2020.  Ehdin käydä liikkeessä kahdesti, mutta nyt helmikuussa Forum-korttelissa vieraillessani liiketila oli taas tyhjillään ja ikkunassa oli vain mainoksia eri kaupungeissa järjestettävistä levymessuista sekä maininta siitä että he edelleen ostavat levyjä.

Koska Forumin liiketila tuli ja meni taitaa olla viisainta, etten lähde sitä nyt turhaan arvostelemaan, vaan odotan että he oikeasti löytävät pysyvän liiketilan, sillä myytäväähän Joskalla on runsain määrin eli tuhansia vinyylejä  ja CD:eitä.  Yllä mainitut nettisivut toimivat ja varmaan muutkin yhteystiedot ovat ajan tasalla eli tehkää kauppaa Joskan kanssa, jotta hän saisi taas vuosien tauon jälkeen levyilleen niiden ansaitseman pysyvän ”kodin”!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s