VAPPU 2020, kotona!

vappu2020korona

Kuvassa näette Maailman suurimman ”staran”. Hänen nimensä on Korona ja hän pysäyttää USA:n ja Venäjän ja Euroopan talouden ja pakottaa ihmiset linnoittautumaan koteihinsa! Valitettavasti ja onneksi korona ei osaa puhua eli häneltä ei voi kysyä miltä tuntuu olla ”King Of The World”. Koskaan ei Suomessa eikä missään ole koettu tällaista Vappua, jopa sota-aikana kapakat olivat auki ja viini virtasi ja laulu soi. Korona arvostaa hiljaisuutta ja pakottaa myös ihmiset arvostamaan sitä. Toivottavasti Vappuna 2021 tämä painajainen on muisto vain…

Harri Huhtanen 2020

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s