Parhaat kitaristit! -osa 2

jimihendrix

Parhaat kitaristit 2020  (Top5)

01  JIMI HENDRIX (1942-1970)
02  JIMMY PAGE (s.1944)
03  JEFF BECK (s.1944)
04  ALVIN LEE (1944-2013)
05 NEIL YOUNG ( s. 1945)

Kitaristien kohdalla listan tekeminen oli tuskien taival, sillä minulla oli mielessä noin 20 kitaristia, jotka ehdottomasti kuuluisivat tälle listalle. Päätin kuitenkin että julkaisen kaikista muusikoista vain tällaisen TOP5 listan ja uusin sen vuosittain eli kun huippunimiä jäi nyt tämän 2020 listan ulkopuolelle niin he varmaan pääsevät esille myöhempien vuosien listoilla. Tarkoitukseni on kirjoittaa lyhyt perustelu jokaisen huippukitaristin osalta. Alunperin olin päättänyt että olen radikaali ja pudotan Jimi Hendrixin kakkoseksi, mutta mitä enemnän asiaa mietin niin sitä vaikeammaksi pudotusideani tuli, koska Jimi on kuitenkin täysin omassa luokassaan! Tavallaan hän on rockkitaristien ”Bach”.

Harri Huhtanen 2020   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s