Bob Dylan: Rough and Rowdy Ways: arvosteluja – osa 2

bobdylan2019
Normaalisti Dylan on lähes koko ajan kiertueella. Korona -pandemiasta johtuen hän ei ole voinut konsertoida 7 kuukauteen, mikä on täysin poikkeuksellista. Ensin peruttiin Japanin kiertue ja sen jälkeen USA:n kesäkiertue 2020.   Nyt uusia osakiertueita ei ole enää julkaistu ja koska Korona -tilanne on edelleen USA:ssa paha lienee selvää, ettei Dylan voi konsertoida ainakaan siellä.  Euroopassa sen sijaan Korona on jo hellittämässä otetaan, joten ehkäpä seuraavaksi näemme Dylanin taas Euroopassa?

Metacritic -sivusto kerää arvosteluja maailmalta ja laskee niiden perusteella levylle yhden pisteluvun, joka perustuu kymmenien, joskus jopa satojen arvostelujen pistelukujen keskiarvoon. Metacritic käyttää pistelukuja 0-100, jossa 100 tarkoittaa sitä että kaikki ovat antaneet levylle 5 tähteä eli mikäli arvosteluja on riittävästi ei kukaan voi päästä tuohon maagiseen lukuun. Dylanin uudesta RARW -levystä  ohjelma on löytänyt tähän mennessä 21 arvostelua, joiden pisteluvuksi tulee huikeat 94! RARW on siis ainakin arvostelijoiden suosikki. Myöhemmin saamme tietää miten ostava yleisö on reagoinut levyyn. Alla taas uusimpia RARW -arvosteluja maailmalta:

https://www.theguardian.com/music/2020/jun/20/bob-dylan-rough-and-rowdy-ways-review-enthralling-mischievous-and-very-male

https://www.telegraph.co.uk/bob-dylan/

https://www.thetimes.co.uk/article/music-review-rough-and-rowdy-ways-by-bob-dylan-7n7m0nsq3   (tämä arvostelu valitettavasti avautuu kokonaisena vain tilaajille)

https://www.mojo4music.com/articles/bob-dylan-rough-and-rowdy-ways-review

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s