Genesiksen ja Steve Hackettin kiertueet siirtyvät vuoteen 2021 !

Genesis2021

Päivitys 19.4.2021. Genesis on joutunut jälleen siirtämään jäähyväiskiertuettaan. Keikkojen oli määrä toteutua nyt huhtikuussa 2021, mutta koska Korona -pandemia estää edelleen isojen yleisötapahtumien järjestämisen on bändi siirtänyt keikkansa syksyyn 2021. Sekin on mahdollisesti liian aikaisin. Viisaammin olisivat tehneet, jos olisivat siirtäneet kiertueen suoraan kevääseen 2022. Liput ovat kuitenkin nyt myynnissä ja jos kiertue edelleen siirtyy kelpaavat jo ostetut liput todennäköisesti uusillekin päivämäärille. Lippuja voi siis ostaa täältä (jos uskaltaa):

https://www.genesis-music.com/

Maaliskuussa 2020 legendaarinen Genesis ilmoitti lähtevänsä kiertueelle marraskuussa 2020.  No, eipä lähdekään, koska Korona -virus elää edelleen ja voi hyvin ja sotkee ihmisten elämää kaikissa maailman maissa!  Genesiksen keikat on siirretty huhtikuuhun 2021. Toivottavasti Korona -rokote ehtii markkinoille ennen sitä koska muutoin on olemassa vaara että he joutuvat siirtämään keikkojaan toistamiseen. Alla olevasta artikkelista voitte lukea nykyiset keikkojen päivämäärät. En aukikirjoita niitä nyt tähän, koska ei ole 100%:n varmaa että nämäkään päivämäärät ovat lopullisia.

https://www.nme.com/news/music/genesis-reschedule-reunion-tour-for-2021-and-add-two-new-dates-2714873

Myös ex Genesis -kitaristi  Steve Hackett on joutunut siirtämään koko maailmankiertueensa vuosille 2021-22. Alla keikkojen nykyinen listaus. Stevenhän piti tulla keikalle Helsingin Kulttuuritaloon 16.10.2020. Uudeksi päivämääräksi on nyt ilmoitettu 12.11.2021.

http://www.hackettsongs.com/tour.html

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s