DEEP PURPLE: Whoosh! (2020) – listaykkösenä Suomessa!

deeppurple2020

Ihmeiden aika ei ole ohi! 52 vuotta sitten perustettu yhtye nimeltään Deep Purple julkaisi runsas viikko sitten 21. studioalbuminsa ja vaikka tiesin että bändi on edelleen yllättävän suosittu Suomessa, en olisi koskaan uskonut että levy menee Suomessa ykköseksi.  Mutta niin vain kävi, sillä sunnuntaina (17.8.20) julkaistulla virallisella Suomen albumilistalla Purplen Whoosh! -albumi  on ykkösenä!  En ole vielä ostanut levyä, koska jossain arvostelussa sitä pidettiin “keskinkertaisena”. No, nyt tämä “keskinkertainen” albumi on kuitenkin ykkösenä Suomessa, Saksassa, Skotlannissa ja Belgiassa. UK:ssakin sijoitus on myös erittäin hyvä eli no. 4. Eli kova työ kannattaa!  Deep Purplea ei ole unohdettu.

deeppurple2020b

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s