MAUSTETYTÖT -osa 3

Kaisa Karjalainen livenä Helsingin Flow Festivaaleilla elokuussa 2019

Maustetytöt2019b

Ostin Maustetyttöjen debyyttialbumin. Yllätyksekseni edes vinyyli ei saavuttanut samaa tunnelmaa kuin Helsingin 2019 Flow -festivaalin  keikka, jolla kuultiin käytännössä kaikki debyyttilevyn kappaleet.  Debyyttilevyn tuotanto on minusta osittain mennyt pieleen. Siellä on sellaisia tarpeettomia kaiutuksia ja muitakin turhia ääniefektejä. TV-livestäkin kuulee että Kaisa Karjalaisen ääni on parhaimmillaan luonnollisena. Miksi siis debyyttilevyllä sitä on yritetty muuttaa? En ymmärrä. Mutta onneksi on tämä Flow festivaaliäänite. Livenä Maustetytöt on toistaiseksi paljon parempi kuin levyllä.  Toivottavasti kakkosalbumi korjaa tilanteen, mutta nyt siis joudun valitettavasti toteamaan näin.

Harri Huhtanen 2020  

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s