Neil Young: Austin City Limits (2020)

neilyoungaustincds

Ei ole helppoa Neil Youngin harrastajilla pysyä miehen julkaisujen perässä, tahti kun on viime vuosina ollut niin kova! Lisäksi kun katselee kansainvälisiä sivustoja niin kovin vähän niistäkään on apua koska siellä myyydään paljon myös sellaisia Youngin live-levyjä, jotka ilmeisesti eivät ole hänen autorisoimiaan julkaisuja.  Youngia käsittelevä englanninkielinen Wikipedia -artikkeli tuntuu myös pudonneen herran kyydistä uusimpien julkaisujen suhteen, koska tässä käsiteltävää vuoden 1984 Austin Cityn keikkataltiointia ei sieltä löydy. Nettiselailun perusteella konsertti olisi ilmestynyt 2CD:n julkaisuna jo toukokuussa 2019. Siihen aikaan en kyllä muista levyä suomessa nähneeni. Nyt kuitenkin tämä kuuluisa radiotaltiointi julkaistaan Suomessakin peräti 2 x 2LP:n pakettina (Vol.1 ja Vol.2). Levyt ovat erillisiä julkaisuja ja ilmestyvät jo tällä viikolla (21.8.20).  Tämä 1984 konsertti ilmestyy samanaikaisesti myös 2CD:n julkaisuna.

Harri Huhtanen 2020 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s