PETER GREENIN VIIMEISET VUODET -osa 2

Peter Green teki viimeiset keikkansa vuonna 2010.

Peter Green keskeytti keikkailun Splinter Groupin kanssa loppuvuodesta 2003. Seurasi kuuden vuoden tauko. Eikä kukaan silloin tietänyt esiintyiskö Green enää koskaan. Hän palasi kuitenkin alkuvuodesta 2009 ja teki vuosina 2099-2010 noin 30 keikkaa. Näistä tarkempia tietoja on toistaiseksi kovin niukasti saatavilla. Setlist FM:n mukaan Greenin viimeinen esiintyminen tapahtui Prestonissa Englannissa 29.elokuuta 2010 eli melko tarkkaan 10 vuotta sitten. Mielenkiinnolla odotan lisätietoja hänen tekemisistään vuosina 2010-2020. Facebookin kuvien perusteella hän olisi jotain äänittänyt vielä ihan viime vuosina. Tässä yksi settilista tältä Greenin viimeiseksi jääneeltä kiertueelta:

https://www.setlist.fm/setlist/peter-green/2009/teatro-ctm-rezzato-italy-239684e7.html

Harri Huhtanen 2020              

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s