Gösta Sundqvist (1957-2003) – osa 11

Suuressa maailmassa on rocktähdistä tehty jo pitkään elämänkerta -elokuvia, Suomessa ilmiö on uudempi, mutta hyvää vauhtia yleistymässä. Juicesta, Hurriganesista ja muutamista muistakin suomirockin pioneereista on jo tehty kokoillan elokuvia. Nyt vuorossa on, ehkä hieman yllättäen, Gösta. Tiesin että joskus hänestä tehdään elokuva, mutta en olisi uskonut että se toteutuu jo nyt. Toisaalta todellisuudessa emme vielä tiedä toteutuuko se, sillä esimerkkejä elokuvista joiden piti toteutua, mutta jotka eivät sitten toteutuneetkaan, on paljon.  Iltasanomat nyt kuitenkin ehti uutisoida suunnitteilla olevasta elokuvaprojektista, josta ainakin toistaiseksi voi lukea alla olevan linkin avulla (aika usein nämä linkit vanhenevat / inaktivoituvat yllättävän nopeasti):

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/d03736e0-36be-4c90-9757-614f9ba805e9

Uutisen mukaan elokuvan ohjaaksi olisi valittu Peter Lindholm:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Peter_Lindholm

Suuri yleisö ei häntä vielä kovin hyvin tunne, mutta Göstä sen sijaan on koko kansan suosikki eli jos elokuva onnistuu, niin sen jälkeen myös Lindholmin tuntevat kaikki! Pitkään tässä joudutaan kuitenkin odottamaan, sillä optimistisenkin arvion mukaan elokuva tulisi teattereihin vasta 2022!  Näin se Korona hallitsee maailmaa. Projekit siirtyvät ensin puolella vuodella ja sitten vuodella ja sitten kahdella vuodella ja sitten… toivottavasti Korona -rokote tekee tästä hulluudesta lopun!   

Harri Huhtanen 2020 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s