MAUSTETYTÖT -osa 8

Ylen nettisivuilla oli tänään (18.11.20) Anton Vanha-Majamaan kirjoittama pitkä Maustetyttöjen haastattelu. Siinä oli muutamia mielenkiintoisia näkökohtia, jotka kaipaavat jakoa. Anton kyseli Mastetytöiltä heidän synkästä imagostaan.  Laulujen tekstit on yleensä kirjoittanut Kaisa, joka sanoo näin:

Tokan levyn kohdalla ajateltiin sen menevän positiivisempaan suuntaan. Ajateltiin, että hyvä, ei ole enää sellaista valitusta. Mutta palaute mitä ollaan saatu on ollut sellaista että huh huh. Me ei oltu tajuttu kuinka rankkaa kamaa ne tekstit kuulijoiden mielestä on.

Anna komppaa:

Me ei kai vaan osattu tehdä musiikkia jota radiossa soi tosi paljon, jossa lauletaan että “jee elämä on ihanaa”. Tosi vaikee samastua sellaiseen.

Anton kirjoittaa että Maustetytöiltä on turha hakea hymyä. Kaisa selittää ilmiön syytä näin:

Me luultiin (uran alkuvaiheessa)  että ollaan naama peruslukemilla, mutta näytettiinkin tosi vihaisilta tai surullisilta. Siitä tuli sellainen joka lähti ruokkimaan ite itteään. Sille on nauranutkin että minkälainen imago siitä onkaan syntynyt.   

Anton kirjoittaa että ilmiö näkyy fanien keskuudessa niin, että he haluavat Kaisan ja Annan kanssa yhteiskuvia, jossa he olisivat “maustetyttömäisiä” eli vakavia.

Onhan sitä keikoilla tullut, että älä hymyile, ei saa hymyillä. Kaikkien pitää murjottaa siinä kuvassa, Anna kertoo. 

Kyllä mekin joskus hymyillään. Ollaan mekin ihmisiä, Anna jatkaa

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s