MAUSTETYTÖT -osa 9

Maustetytöt Helsingin kulttuuritalolla 14.11.2020

Asia on nyt varmistunut. Vaalan kunnanhallituksella on enää yksi tärkeä hanke, joka heidän viimeistään nyt  pitäisi saattaa vireille. Nimittäin se patsashanke. Tänään (Su 22.11.20) kun varmistui ettei lähes täydestä tuntemattomuudesta pinnalle ponkaissut Maustetytöt  jäänytkään yhden hitin tai edes yhden albumin ihmeeksi, vaan tuntuu että bändin laulujen synkeät tekstit ovat uponneet ja osuneet laajempaankin kuulijakuntaan, sillä viikko sitten ilmestynyt Eivät Enkelitkään Ilman Siipiä Lennä  hyppäsi heti Suomen virallisen albumilistan kakkossijaille ja jos suomalaisten ikisuosikki AC DC  ei olisi juuri samaan aikaan julkaissut uutta albumia olisi Maustetytöt varmaan löytänyt itsensä ykköspaikalta. Kakkoslevyn vanavedessä ihmiset kiinnostuivat uudestaan myös bändin ykkösalbumista ja se nousi takaisin listalle peräti sijaluvulle yhdeksän.  Vain runsas vuosi sitten julkaistulla Mastetyttöjen debyyttilevyllä on nyt listaviikkoja huikeat 54 !

Sen verran monta kertaa olen jo ehtinyt kakkoslevynkin kuunnella että voin todistaa sen olevan erittäin hyvä, yksi parhaista suomalaisista levyistä  pitkään aikaan! Ei olisi uskonut, mutta näin siinä sitten kävi. Mutta rima nousee koko ajan ja paineet kasvavat. Ei käy kateeksi. Kaisa itse sanoi haastattelussa ennen kakkosalbumin ilmestymistä että “tästä on suunta vain alaspäin”. Nyt kävi kuitenkin toisin. Suunta on edelleen ylöspäin!  Odotan mielenkiinnolla mitä kuulemme kolmannella kerralla!

Text and Photo: Harri Huhtanen 2020      

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s