CRANBERRIES & Dolores O’Riodran (1971-2018) -osa 2

Tämäkin artikkeli on jäänyt kesken tai siis kun kirjoitin ettei 2018 kuolintapahtumasta ole tarkempia tietoja niin kyllähän niitä nykyään on. On vain niin ikävä kirjoittaa näistä kuolinjutuista että sitä alitajuisesti lykkää tai jopa luopuu kirjoittamisesta. Onhan se niin ,että jos nainen kuolee 46-vuotiaana eikä kyseessä ole syöpä tai aivoverenvuoto, niin ajatukset kääntyvät siihen suuntaan että kuolema on joko itse aiheutettu tai ainakin omasta toiminnasta johtuva. Dolores ei tehnyt itsemurhaa, mutta BBC:n raportin mukaan alkoholi ja lääkkeet aiheuttivat sen, että hän kuoli. Alla olevan linkin avulla voitte lukea, miten kaikki tapahtui:

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-45434898

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s