MAUSTETYTÖT -osa 10

Maustetytöt, Kulttuuritalo 14.11.2020 – osa 5

Keikan rakenne oli sellainen että ensimmäiselle jaksolla soitettin debyyttilevy kokonaisuudessaan.  Väliajan jälkeen oli vuorossa setti jossa soitettiin kokonaisuudessaan upouusi kakkosalbumi. En ollut  seurannut  Maustetyttöjen Facebook -sivustoa , joten vaikka he olivat esittäneet osan kakkoslevyn kappaleita  jo  ennen levyn ilmestymistä en ollut kuullut niitä etukäteen. Siksi oli jännittävä kokemus kuulla nuo kappaleet  livenä ennen kuin kuulin ne levyltä.  

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s