Van Der Graaf Generator vihdoinkin Suomeen (24.10.2021)! – osa 3

Peter Hammill keikalla 2019

VDGG:n harvinaisen Suomen konsertin liput tulivat myyntiin lokakuussa 2019. Odottavan aika on pitkä! Helsingin keikkaa on nyt siirretty jo kahdesti. Jos Korona sallii, niin näemme VDGG:n lopultakin 24. lokakuuta 2021 Helsingin Savoyssa . Keikkaa odotellessa löysin hiljattain Helsingin matkallani Rolling Records -liikkeestä VDGG:n debyyttilevyn, The Aerosol Grey Machine (1969). Se on todella mielenkiintoinen ja parhaasta päästä VDGG:n levyistä. Koska bändi ei ole aikaisemmin esiintynyt Suomessa on sen levymyynti Suomessa ollut kovin vaatimatonta ja bändi onkin varsin pienten piirien suosikki. Bändin ehdoton johtaja on alusta saakka ollut nykyisin jo 72-vuotias Peter Hammill, joka ehkä on tunnetumpi soololevyjensä kautta kuin kuin VDGG:n johtajana. Täältä voitte tarkemmin lukea mitä kaikkea Hammill on pitkän uransa aikana ehtinyt tehdä:

https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Hammill

Harri Huhtanen 2021          

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s