LEEVI AND THE LEAVINGS: Sinkkuelämää 1978-2003 (3CD) (2017) – osa 1

Ainoa Productions Oy -niminen firma on julkaissut vuonna 2017 kolmen CD:n kokoelman jossa on suurin osa Leevi And The Leavingsien (LATL) vuosina 1978-2003 julkaisemista singleistä. Onneksi ne ovat tällä kokoelmalla aikajärjestyksessä. Siitä tulee iso plussa. Miinusta tulee kuitenkin siitä että tuplasinglejen kappaleista osa on jätetty kokoelmalta pois. 

Sain boksin eilen. Tietyssä mielessä tuntuu väärältä että minä “jälkiherännäinen” voin nyt  yhdellä kertaa kuunnella bändin 25-vuotisen singletuotannon yhdellä kertaa. Toisaalta jälkikäteen on paljon helpompi hahmottaa kokonaisuus. Sanoisin että LATLin kulta-aikaa oli 1980-luku. Silloin ilmestyivät bändin suurimmat hitit. Göstä kirjoitti 1990- ja 2000-luvullakin ihan kelpo kappaleita, mutta bändin huippuhetket koettiin 1980-luvulla ja koska bändi ei keikkaillut, niin suurin suosio tuli viiveellä vasta 1990-luvulla. 

Harri Huhtanen 2021  

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s