Daria: Knockin’ On The Heaven’s Door

Voice Of Finland (VOF) 2021 on alkanut. Sunnuntaina 7.2.21 oli esiintymisvuorossa kosmopoliittinen (= asunut useassa eri maassa) neiti Daria, joka kertoi olevansa kotoisin Venäjältä. Hän esitti Dylanin legendaarisen kappaleen Knockin’ On Heaven’s Door . Kaikki neljä tuolia kääntyivät ja huipentumana oli se, että tuomari Juha Tapio arvosteluosiossaan kysyi voiko hän esittää kappaleen Darian kanssa ja sen jälkeen kuultiin heidän duettoesityksensä. Koska se oli yllättävä ja spontaani esitys oli lopputulos epäbalanssissa eli Juha lauloi päävokaaliin ja Dartia jäi pahasti taustalle. Siinä mielessä kyse ei ollut oikeasta duetosta. Mutta tämä annettakoon anteeksi koska esitystä ei ollut mitenkään valmisteltu, vaan kaikki perustui Juha Tapion hetkessä elämiseen ja siihen että hän halusi kertoa miten tärkeä tämä kappale on hänelle. Edelleen ihmettelen että tuomarit eivät mainitse kenen kappaleesta on kysymys. Onko taustalla jokin juridinen tai taloudellinen asia? Jos sekä artisti että tuomari vakuuttavat miten merkittävä kyseinen kappale on ollut heidän nuoruudessaan niin minusta olisi kohtuullista että mainittaisiin kuka sen kappaleen on alunperin kirjoittanut. Muistuu vain mieleeni American Idol jossa artisti ja tuomarit kehuivat Adelen Make You Feel My Love -kappaletta! Myös se on Dylanin säveltämä ja sanoittama kappale, jonka hän julkaisi Time Out Of Mind – albumilla vuonna 1997.

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s