Bob Dylan: Shadow Kingdom 19.7.2021 !

Dylan ei ole esiintynyt julkisesti joulukuun 2019 jälkeen. Monet artistit tekivät jo ensimmäisenä Korona-vuonna (2020) paljon virtuaalikeikkoja, mutta Dylan ei vielä tuolloin lähtenyt mukaan. Ehkä hän uskoi että keväällä 2021 voisi taas konsertoida oikeasti oikealle yleisölle. Tuli kuitenkin toinen Korona-vuosi ja edelleen keikkailu on vaikeaa ja ehkä siksi Dylan päätti liittyä virtuaalikeikkoja tekevien artistien sankkaan joukkoon. Tosin toistaiseksi Dylan on ilmoittanut vasta yhdestä virtuaalikeikasta ja siitä tarkemmat tiedot alla:

Tämä Shadow Kingdom -show on siis lipun lunastaneiden nähtävissä 19.heinäkuuta 2021, 12 AM EEST (Eastern European Summer Time). EEST on sama kuin Suomen kesäaika. Show nähdään siis Suomessa sunnuntain vaihtuessa maanantaiksi, koska Suomessa kello on 10 tuntia edellä Los Angelesin aikaa (PT).

Ennakkomainoksen mukaan Dylan esittää: “songs from his extensive body of work”. Tämä kuulostaa siltä, että vanhemmat laulut ovat ehkä keskiössä. Tulkintaan viittaa myös aivan hiljattain julkisuuteen ilmestynyt pieni pätkä esityksestä, jonka otsikkona on “The Early Songs Of Bob Dylan”:

Harri Huhtanen 2021   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s