Rolling Records, Helsinki

34  Rolling Records, Helsinki

Vaasanpolku 3 lh 6, Helsinki.

www.rollingrecords.fi

rollingrecords@outlook.com

https://www.facebook.com/rollingrecordshelsinki/

Puh. 050-3445539

Avoinna: Ma-Pe 11–18, La 11-16, Su 12-16

Tarkastuspäivämäärä  Ke 21.10.2020

Vuonna 2015 toimintansa aloittaneella Rolling Recordsilla oli parhaimmillaan yksi liike Tampereella ja kaksi liikettä Helsingissä. Tampereen liike ehti lopettaa toimintansa varsin nopeasti eli siitä en ehtinyt edes kirjoittaa arvostelua Winterludeen. Helsingin Eerikinkadun toimipisteestä sen sijaan kirjoitin jutun maaliskuussa 2019 (No. 26), mutta nyttemmin sekin on joutunut lopettamaan toimintansa. Tällä hetkellä Rolling Records on keskittänyt koko kivijalka – liiketoimintansa Vaasanpolulle Sörnäisiin.

Kätevimmin paikalle pääsee Helsingin Metrolla. Liike sijaitsee aivan Sörnäisten metroaseman vieressä. Metroaseman uloskäynti tulee Piritorille, jonka toisessa laidassa Rolling Records sijaitsee. Liiketila on sisältä vähän ahdas, mutta huoneita on onneksi kaksi, molemmat arvioni mukaan n. 20m2.

Vinyylilevyjä on liikkeessä ihastuttavan paljon, valitettavasti suurin osa niistä on kuitenkin uusia julkaisuja. Vähitellen teen kuitenkin aika hienojakin löytöjä. Löydän sekä Nicen että Van Der Graaf Generatorin alkuperäiset vuoden 1969 vinyylilevyt, joita minulla ei vielä ole. Käytettyjen hinnat vaihtelevat välillä 5-80e, osa levyistä on mielestäni ylihinnoiteltuja, osa taas oikeastaan ”alihinnoiteltuja” ja tämä tasaa kokonaisuutta mukavasti. Tunnin vierailuni aikana liikkeessä käy useampi asiakas ja tämä lupaa hyvää sen suhteen, ettei Rollig Recordsin viimeinen toimipiste nyt varmaan ihan heti joudu lopettamaan. Lopulta ostoksia kertyy 155 euron edestä, edullisempia niistä ovat CD-boksit Jeff Beck 5CD ja Pentanglen 4CD:n kokoelma.

Pisteytys:
Tuotevalikoima 1,25 (max 2)
Tuotteiden hinta‑laatusuhde 1 (max 2)
Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0,75 (max 1)  

Henkilökunnan palveluasenne 0,75 (max 1)                        

Kokonaispisteet: 3,75 / 6.   

 Sanallinen arvio: Melko Hyvä   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s