SUURET FESTIVAALIT ENNEN KORONAA

Olen viime aikoina katsellut paljon vuoden 2019 suurkonserttien tallenteita eli festivaaleja, joissa yleisöä on enemmän kuin 20 000 per ilta! Kesällä 2019 kukaan ei vielä tiennyt mitään siitä “kurjuudesta” jota 2020-luku toisi tullessaan.  Mutta niin siinä vain kävi että mikroskooppinen virus blokkasi ihmisjoukkojen kokoontumiset epämääräiseksi ajaksi (vieläkään ei tiedetä milloin tämä “kurjuus” loppuu).   

Vuoden 2019 suurfestivaalien intensiivinen tunnelma on selkeästi aistittavissa jopa TV-tallenteissa! Yleisö on äärimmäisen innostunutta, vaikka kukaan heistä ei siinä vaiheessa voi tietää että kesän 2019 jälkeen suurkonserttien järjestäminen on ”kortilla”. Voin vain kuvitella minkälaiset suurfestivaalikansan fiilikset ovat kesällä 2022 jos ja kun festivaaleja voi taas järjestää normaalisti. Siis voiko? Koronalla tuntuu olevan edelleen ”ässiä” hiassaan. Nähtäväksi jää milloin TV-uutisissa ei enää puhuta koronasta ja milloin elämä palaa ”normaaliksi”.

Harri Huhtanen 2021     

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s