DEEP PURPLEN KORONAVUODET!

Päivitys 2.4.2022. Nyt alkaa näyttää hyvältä eli jos mitään katastrofaalista ei tapahdu niin ehkäpä sittenkin näemme Purplen kesällä 2022 sekä Tampereella että Pietarsaaressa!

Viimeksi olen kirjoittanut Purplen keikoista vuonna 2018. Tuolloin uumoilin että 2000-luvulla ahkerasti Suomessa keikkaillut Purple tulisi uudestaan Suomeen vuonna 2019. No, se ei toteutunut ja vielä pahempaa seurasi. Vuonna 2019 ei vielä ollut Korona pandemiaa eli tuolloin bändi pystyi jatkamaan kiertuettaan mutta vuonna 2020 tulikin sitten  totaalinen stoppi keikkailulle.  Purple oli ehtinyt jo vuonna 2019  sopia melkoisen määrän keikkoja vuodelle 2020, mutta ne kaikki jouduttiin siirtämään vuodelle 2021 ja seuraavaksi  ne sitten jouduttiin siirtämään edelleen vuodelle 2022! 

Jos Korona hellittää, on Purplella edessään 2022 melkoinen keikkavuosi, sillä rästikeikkojen kuittaamisessa menee kyllä koko vuosi! Kymmenet tuhannet ihmiset ovat ostaneet lippuja näihin keikkoihin vuosina 2019-2021 ja näistä maksetut miljoonat makaavat nyt jonkun onnellisen promoottorin tilillä, tosin en tiedä onko hänellä oikeutta niitä sijoittaa mihinkään tässä odotusaikana. Säästötilillähän korko on nykyään inflaation huomioiden negatiivinen.     

En laittanut otsikkoon Purplen vuoden 2022 Suomen keikkojen päivämääriä, koska Koronan arvaamattomuuden tuntien ei ole mitään varmuutta siitä että nuo keikat toteutuvat edes kesällä 2022. Alanko siis kuulostaa jo vähän liiankin pessimistiseltä? No, sanotaan ettei pessimisti pety koskaan.  Mutta laitettakoon se suunnitelma nyt kuitenkin tähän:

28.07.2022  Rock In The City, Tampere

29.07.2022  Open Air, Pietarsaari

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s