Rough and Rowdy Ways, World Wide Tour 2021-2024 -osa 2

Dylanin ensimmäinen live-konsertti joulukuun 2019 jälkeen!

Tiistaina 2.11.2021 yli 2000 hengen yleisö koki Milwaukeen Riverside Theatressa kovin monessa mielessä jotain täysin ainutlaatuista. Ensinnäkin ensimmäistä kertaa 40 vuoteen Dylan oli ollut pakotettu keskeyttämään keikkansa lähes kahdeksi vuodeksi. Toiseksi Dylanin säestysbändi oli osittain vaihtunut. Loppuvuoden 2019 bändistä jäljellä olivat vain luottobasisti Tony Garnier, multi-instrumentalisti Donnie Herron sekä uudempi tulokas kitaristi Bob Britt.  Täysin uusina mukaan olivat kitaristi Doug Lancio ja rumpali Charley Drayton. Kolmanneksi vuoden 2019 settilista oli lähes kokonaan hylätty sillä Dylan soitti tässä kolmeksi vuodeksi suunnitellussa  RARW -kiertueen avauskonsertissa peräti kahdeksan RARW-albumin kymmnestä kappaleesta! The Never Ending Tourin aikana (1988-2019) Dylan soitti yleensä uusien levyjensä kappaleita keikoillaan tipoittain eli vain 1-2 uutta kappaletta per konsertti. Joskus saattoi mennä jopa monta viikkoa ennen kuin uusia kappaleita tuli lisää settiin.  Mutta Milwaukeen historiallisessa konsertissa kaikki oli siis toisin eli Dylan jätti vain kaksi uuden levynsä kappaletta soittamatta. No koska kiertueen nimi on RARW World Wide Tour 2021-2024,   niin veikkaan että tulemme kuulemaan näitä RARW -kappaleita seuraavan kolmen vuoden aikana todella monta kertaa. Eikä siinä ole mitään pahaa, päinvastoin, minusta RARW on erinomainen levy ja siksi on hienoa että Dylan on ottanut suurimman osan siitä live-settiinsä (ilmeisesti pidemmäksi aikaa) .       

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s